Cause it seems to be the last piece there is

image23

Hur gör man Pappa? Den var här nyss, men nu är den borta, Pappa hur gör man? -Och det vill du att jag ska svara på, jag är inte ens din Pappa! Jag vet inte ens vem jag är, var jag är. Du ska vara glad att jag för huvudtaget stannat så här länge. Haha du är konstig Pappa, ge mig en kram Pappa, snälla? -Du ska få en fet smäll om du inte håller käften, snorunge!

Det kändes fel, som om munnen var fylld med sand, små sten. Ögonlocken kändes tyngre än någonsin, värk i ryggen och huvudet. Var är jag? Hemma, i sängen, vilken jävla dröm, mobilen: 06.30, sveper utan vatten. Mörker.

Vaknar två timmar senare, värken i ryggen och huvudet är borta men inte sanden i munnen, fy fan det smakar illa. Tanborstning och akut laddning av mobilen, ut i regnet. Tvärvänder, upp för trapporna, termometern i munnen, wait for it, pip pip.. pip pip: 38,9. Stirrar mig själv i spegeln, tre sekunder... har inte råd just nu. Ut i regnet igen.

Ångrar mitt beslut när jag knappt orkar få upp dörren till lagret, hetta. Balkongen. Kaffe i mängder. funderar på om jag verkligen är i form? Snälla ge mig något som distraherar febern, Telefonen, Ring Ring, Ja god dag Daniel, Hult Gnesta här, har några frågor angående din offert! Nu ska han fiska, orkar jag detta? Var snabb och led samtalet till hans nyinköpta bergvärmepump. Haha ja det känns verkligen som om våren redan är här, hade nästan +10 i helgen, hrmm, ja men då tycker jag att vi går vidare med det här, skickar du allt nödvändigt pappersarbete? Kan du leverera innan 1 april? Om jag kan.

Hot Stuff: Finnish Poet's of the fall.
Another great music export from our neighbours in the east.

Kommentarer
Postat av: jorinda

inte rad my ass! girige javel :P

2008-02-27 @ 08:34:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0