Now it's there, now it's not

image32
Om det är verklighet eller en illusion kan jag inte på egen hand avgöra, varje gång jag försöker förklara det för människorna i rummet så loopas mina ord om och om igen i mitt huvud. Jag hinner inte bli rädd för den känsla av rädsla som hela tiden sköjler över mig försvinner lika snabbt. Vinkar desperat. Jaja inte lika tillfredställande som senast, kylans fel. Är det bara jag som tycker att hela situationen är helt hysteriskt rolig? Jag borde verkligen köpa en ny TV till in mor. STOPP! nej det var inget, det var ingen inbillning, jag satte mig verkligen i bilen och stängde dörren. Dubbdäcken dånade i marken, överröstade både motor och människa. Vem är det som kör egentligen?

Dörren till O'learys är obevakad, ingen i garderoben, är baren fri för allmänheten att sköta? Behåller jackan på, nöjd med knuten jag gjort på halsduken, bekanta ansikten, har hovmästarn färgat sitt skägg i silver? En JR borde göra susen, kanske kan det få den envisa herren i moralrocken att ta ett steg bakåt. Jag kom hit med någon, vart är dom nu? Medans trubaduren budskap ekade i den till en fjärdedels tomma lokalen rörde jag mig i sidleds längst väggen, allt för att inte övervakningskamerorna på väggen skulle spela in en episod ur min kaotiska kväll, jag måste bara nå herrtoaletten. Innan jag ens nått halvvägs sviker minnet, - vad var det jag skulle göra där? det var ju inte ens 5 minuter sedan jag var där sist. Jag formar ett upp och nervänt U med hela min mun men jag är inte ledsen, inte heller besviken, bara obotligt trött på den här stan.

Hot Stuff: Now you're gone [Fonzerelli Remix]





Any other way


My eyes can't look at you any other way..

Delvis säker på min sak, delvis säker på absolut ingeting.
var rättvis i hur du behandlar allt levande. Gör lumpen. gör rätt,
använd ett välslipat vokabulär, köp en dyr bil som förlänger, bli man,
fall in i ett fack och grunda en profil, motsäg dig allt och gör tvärt i mot,
ät haj och haggis, bli vegetarian, hiva en molotovcocktail

Sikta lågt, ta en sil, gör dig fri
köp en dyr kostym ett par slitna jeans
gå på konsert, gå i pension, gör rätt eller fel
välj en fru, ljug för en stund, sök en mening, en hobby
be om nåd, packa en väska, besök en strand

Hata din mor, brygg en kanna, lär dig en dans
slå dig trött, allt var så mycket bättre förr
vi kan väl bara vara vänner, känn dig desperat
gå förbi din dröm, se henne i ögonen
gör ett försök, gör dig själv en tjänst
hör henne säga allt det du hoppats slippa höra...


My bright light is white

image29

Jag tog ett steg åt vänster för att ungå en armbåge i ansiktet, snabba fötter, nära men ingen cigarr. Efter det gick det undan, folk passerade förbi som porträtt, för första gången kunde jag se folks ansikten. -Är det inte en sanslöst hög ljudnivå här inne? Varför klagar ingen? Jag försökte diskret ställa mig intill en grupp tjejer för att höra vad de pratade om, smörja, blondin nr 1 försökte förklara för blondin nr 2 vad som hade hänt i det senast avsnittet av "Gossip Girls" medans en brunett med på tok för mycket smink fnittrade något om hur djävla gott det är med lakritsshot. plötsligt tar någons hand ett stadigt tag om min axel och rycker mig bakåt så jag nästan tappar fästet, jag känner lukten av svett och whisky när jag klamrar mig fast runt gärningsmannen för att inte falla till golvet  -Haha Danni din jävel är du alltid här?

Efter att ha varit frånvarande i nästan två veckor i från mitt arbete under februari månad på grund av sjukdom, lågsäsong och en saftig bensin räkning som nästan nockade mig så var den värsta månaden ekonomiskt på över tre år ett faktum. Med det i bakhuvudet och inspirerad av Erik W så bestämde jag mig för att försöka klara mig en hel månad utan alkohol, för med vad allt det innebär så är det en utgift större än någon annan jag för tillfället har.

Trots att inget stog för dörren, inga stora planer med inbjudande förfester eller galna utgångar så kände jag ångest redan på eftermiddagen, kommer jag klara detta? Jag lever med en inställning som funnits med sen tonåren -Jag måste gå ut för tänk om jag missar årets största händelse sittades i soffan hemma med en flaska ramlösa. På krogen nykter? Knappast. Sorgligt jag vet, men när man har gjort något tillräckligt länge vet man inte bättre.

Efter en strålande start på lördagen, och en ännu bättre söndag, nya ansikten, nya möten så ser jag ljust på de kommande veckorna, när dom är över så kommer jag bara välja mina tillfällen med omsorg, bara löpa linan ut när det verkligen betyder något. Bah! to hell with it.

Hot stuff: The winter that never came is over?


RSS 2.0